Sova

Ska alldeles strax somna till någon film
Bloggar mer imorgon
puss
/ irvina

Tre dagar kvar!

Hej! Sanna här,
Kände bara ett "ryck" i fingrarna på att blogga! har ju inte gjort de på väldigt länge eftersom jag inte orkat.. men de ska de bli ändring på från och med nu ! hoppas jag kommer blogga suuper mycket nu ! men om de inte blir så mycket så kommer ju bästaste Irreh att göra de, de är ju det som är bra med att vara 2 på en blogg att om den ena inte hinner blogga hinner den andra så blir den inte så seg :)

Jag har ju förövrigt börjat mitt höstlov nu och jadu, det ändå som är planerat är ju Stockholm ! de gillas sjukt!

Så på onsdag bär det av mot Stockholm med tåg och man får ju inte glömma familjen hemma så dom följer med ! hoppas på många bra inköp (massa kläder).

Så då blir de att ha de mysigt i Stockholm ända tills på fredag då det bär av men igen. :)



Till alla söta bloggläsare GodNatt! ;)







Blogga

hejsan , nu har jag & sanna börjat blogga. eftersom vi båda har haft bloggar men vi inte uppdaterade så ofta så tänkte vi att det var bättre att vi gjorde en tsm så om en inte uppdaterar så gör den andra det.. vi är smarta.

iaf kortfattat om helgen
på fredagen åkte jag,helen,nejla,felicia och cornelia till sanna & vi hade tjejkväll hos henne vi lagade mat tillsammans käkade massa godis & kollade film otroligt mysigt !

på lördagen kom jag hem nån gång vid elva tiden & så kollade jag på film åt osv.. sen åkte jag till caroline och sovde hos henne . vi fetade oss & hade kul

på söndagen
så kom jag hem från caroline vid fem tiden typ & då så fick vi gäster .. kul att bli sminkad av en fem åring hehe..

men iaf nu ska jag kolla på film eller nått
men ha det så bra
/ irvina


RSS 2.0